Van Persie spreekt van 'heel slecht' Feyenoord na deceptie

16 maart 2019, 22:15

De ogen van Robin van Persie spraken boekdelen na afloop van het verloren duel tegen Willem II. De aanvoerder van Feyenoord baalde flink van het thuisduel tegen de Tilburgers, dat eindigde in een 2-3 nederlaag. "Dat is gewoon slecht van onze kant."

De spits zag dat zijn ploeg tot tweemaal toe met mooie goals op voorsprong kwam, maar niet voor het eerst dit seizoen gaf Feyenoord de wedstrijd uit handen. "We komen twee keer goed voor, dan is er niks aan de hand. Dat houden we niet vast, maar dat laten we na en dat is onszelf aan te rekenen", vertelt Van Persie na afloop vol teleurstelling bij FOX Sports.

Waar het zaterdagavond precies aan lag, wist Van Persie luttele minuten na het laatste fluitsignaal van Pol van Boekel nog niet. "Die punten van vandaag moet je gewoon pakken. Het is heel vaak buitenshuis gebeurd, maar ditmaal thuis. Dat is gewoon heel slecht van onze kant."

De spits wijst ook naar zichzelf. "Ik mis in de eerste helft een volley-kans en na rust ook eentje, die gaan er niet in. Die moeten gewoon op doel zijn, dus ik reken met mezelf ook aan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen