NEC bespreekt situatie van club met voormalig partner Futuralis

19 maart 2019, 08:48   Bijgewerkt: 19 maart 2019, 08:53

NEC heeft de situatie van de club besproken met Futuralis. Het voetbaladviesbureau deed tot september 2016 twee jaar lang grotendeels het technische beleid van de club. Vanwege een conflict met toenmalig technisch manager Danny Hoekman eindigde de samenwerking. Momenteel zit NEC zonder technisch directeur nadat Remco Oversier in december vertrok. Insteek van het onderhoud met Futuralis was leren van het verleden, maar zijn er geen concrete afspraken gemaakt over een nieuwe samenwerking.

Volgens De Gelderlander meldde zich een zware delegatie van NEC zich bij Futuralis. Directeur Wilco van Schaik (foto) en Pieter Tra zaten met eigenaren Roderik van Kerkhof en Johan Hansma. Tra is voorzitter van de Stichting Administratiekantoor NEC (STAK), een belangrijk cluborgaan dat aandelen van de club beheert en verantwoordelijk is voor de aanstelling van de raad van commissarissen.

Van Schaik vroeg Futuralis naar hun mening en werd ook de huidige situatie besproken. "Ik heb Futuralis hoog staan. Ik heb vaker contact met ze over spelers. Ik klankbord wel eens met ze, net als met andere partijen. Dat heb ik nu zeker gedaan met het oog op de toekomst", aldus de NEC-directeur.

Tegelijkertijd benadrukt Van Schaik dat er niets concreets op tafel ligt.  "Zover zijn we nog niet eens. We moeten met de rvc scherp krijgen waar we naartoe gaan. Dat delen we met onze aandeelhouders en investeerders. Dan ben je drie, vier maanden verder. Dan kijken we hoe we het gaan invullen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen