Memphis geniet in Oranje: "Zo ben ik op mijn best"

22 maart 2019, 10:33

Memphis Depay kent geen twijfel in dienst van het Nederlands elftal: de aanvaller maakte donderdagavond met twee doelpunten net geen hattrick tegen Wit-Rusland, maar is er van overtuigd dat die nog zeker gaat komen. De voorhoedespeler voelt zich als een vis in het water bij Oranje. "Ik had die derde treffer ook kunnen maken. Maar ik bewaar 'm wel voor de volgende keer", glimlachte hij.

Tegenover het Algemeen Dagblad ging de matchwinner van Oranje in op de 4-0 overwinning, waarbij hij naast twee doelpunten ook nog twee assists gaf. "Ik geniet hier van iedere minuut. Ik weet dat ik het hier elke keer weer moet laten zien, de trainer weet me heel goed te 'triggeren'. Het is zo lekker om in deze ploeg te spelen", vindt hij. "Kijk maar eens hoe Frenkie de Jong en Georginio Wijnaldum mij aanspelen. Dan is het lekker voetballen, hoor."

Met een grote glimlach stond Memphis ook tegen Wit-Rusland op het veld. "Wat betreft statistieken was dit misschien wel mijn beste interland ooit voor het Nederlands elftal. Maar daar gaat het niet om. We doen het samen en ik kan alleen maar zo voetballen omdat we een team zijn", stelt hij. In de vrije rol onder bondscoach Ronald Koeman komt hij het beste tot zijn recht. "Zo ben ik op mijn best."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen