'Ajax en PSV zitten met Italianen achter verdediger Alvarez aan'

2 april 2019, 07:36

Ajax en PSV hebben hun vizier gericht op Edson Alvarez, een 21-jarige Mexicaanse verdediger van Club America. Beide clubs zaten al om tafel met de zaakwaarnemer en diens Nederlandse zakenpartner Fulco van Kooperen. Dat meldt De Telegraaf. Echter zitten de Italiaanse clubs Internazionale, Atalanta en Fiorentina ook achter de twintigvoudig international van Mexico aan.

Alvarez moet zo'n tien miljoen euro kosten, waar Ajax het makkelijkst aan kan voldoen. Echter is hij voor de Amsterdammers 'een van de opties' op het lijstje van Marc Overmars. Ajax had hem vorige zomer ook op de korrel, maar ging het voor Lisandro Magallan. Uiteindelijk kwam de recordkampioen uit bij Daley Blind.

PSV lijkt volgens de ochtendkrant het snelst zaken te willen doen, maar zou het eerst zelf moeten verkopen. PSV was afgelopen winter al in de markt, maar was de transfer financieel onmogelijk. Een delegatie van de Eredivisie-koploper vliegt binnenkort naar Mexico, waarmee het warme banden onderhoudt. Waarschijnlijk zal Alvarez ook een van de bespreekpunten zijn. Met Hirving Lozano en Erick Gutierrez heeft PSV al twee Mexicanen onder contract.

Het doelwit van Ajax en PSV speelt als rechter centrale verdediger, maar is ook inzetbaar als rechtsback of controlerende middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen