Veltman kijkt uit naar krachtmetingen met Isak en Ronaldo

5 april 2019, 20:40

Joël Veltman was door een zware knieblessure bijna een jaar uit de roulatie, maar is inmiddels weer helemaal fit. Door de schorsing van Noussair Mazraoui in de Eredivisie én Champions League is de kans aanwezig dat de verdediger van Ajax binnenkort zijn rentree in de basis maakt. "Ik heb bijna een jaar niets gedaan, dus ben helemaal uitgerust", zegt Veltman in gesprek met de NOS.

Als invaller kwam Veltman de voorbije weken al vijf keer in actie. "Ik ben sterker dan ooit. Ook na mijn eerste kruisbandblessure kwam ik fysiek en mentaal veel sterker terug. En dat is nu ook weer aan de hand. Ik ben natuurlijk niet tópfit. Dat zijn jongens als Daley en Matthijs, die veel spelen. En ik heb na een zware training of zware wedstrijd weleens een stijve knie. Maar dat is normaal", legt de rechtsback uit.

Afgelopen woensdag tegen FC Emmen was Rasmus Kristensen de rechtsback van Ajax, maar de keuze voor de Deen had waarschijnlijk te maken met de plastic ondergrond in Drenthe. Waarschijnlijk zal Veltman komend weekend tegen Willem II én volgende week tegen Juventus starten. "Ze zeggen dat het nu pas spannend wordt, en dat is ook wel zo. Ik hoop dat ik speel, maar dat weet je pas als het eerste fluitsignaal klinkt. Zaterdag tegen Alexander Isak, een lastige spits van 19 jaar. En of Cristiano Ronaldo drie dagen later speelt, is nog even afwachten. Het zou wel mooi zijn als ik tegen hem speel. Daar teken ik voor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen