VVV-trainer Steijn wil seizoen goed afsluiten na mindere periode

19 april 2019, 15:30

Hoewel De Graafschap in de laatste vier duels slechts één punt pakte en onder de degradatiestreep staat, wil VVV-Venlo trainer Maurice Steijn de komende opponent zeker niet onderschatten. Sterker nog, hij verwacht een heel lastig duel met De Superboeren. "Alle ploegen in het rechter rijtje, waaronder wij dus ook, zijn aan elkaar gewaagd", weet hij.

"De Graafschap heeft goed gespeeld bij PSV, gewonnen bij Zwolle, gewonnen bij Heerenveen, dus die zitten wel in een flow. Bovendien hebben ze de punten nog hard nodig", weet Steijn over de opponent op de clubsite. Bovendien heeft VVV-Venlo met Danny Post (captain) en Jerold Promes (blessure) minimaal twee afwezigen, maar daar komen wellicht nog twee bij.

Achter de namen van Chris Kum en Tino Susic staat een vraagteken en de coach wil geen risico nemen. "Maar ik wil natuurlijk wel een goed resultaat neerzetten tegen de Graafschap. Dat zijn we ook verplicht naar onze toeschouwers na mindere resultaten tegen drie zeer sterke tegenstanders." Midweeks wacht namelijk ook het duel met sc Heerenveen, al eist Steijn ook een goede thuiswedstrijd.

"Ik wil het seizoen goed afsluiten en de mensen met een goed gevoel naar huis sturen", zei de coach, die de laatste vijf duels met zijn ploeg niet won en daardoor is afgezakt naar de dertiende plaats in de Eredivisie. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen