Gisteren gemist: Chelsea morst, De Guzman scoort bij Wolfsburg

23 april 2019, 00:30   Bijgewerkt: 22 april 2019, 23:19

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 22 april.

Ook Chelsea verspeelt punten in strijd om CL-plaatsen

Nadat eerder Manchester United, Tottenham Hotspur en Arsenal verloren, heeft ook Chelsea niet weten te winnen in de Premier League. De Londenaren kwamen na een spectaculair eerste half uur op Stamford Bridge niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Burnley, dat zo een belangrijk punt pakte in de strijd tegen degradatie en zich kan opmaken voor nog een seizoen Premier League-voetbal.

Wolfsburg zet Europese droom op tocht na doelpunt De Guzman

Het is het VfL Wolfsburg van Wout Weghorst ondanks genoeg mogelijkheden niet gelukt om te winnen van Eintracht Frankfurt. Met de Nederlander in de spits werd meermaals het aluminium geraakt, maar werd er dankzij een tegengoal van invaller Jonathan de Guzman en een late gelijkmaker van Anthony Brooks slechts een punt gepakt tegen de nummer vier van de Bundesliga: 1-1.

Supertalent Joao Felix houdt Benfica op titelkoers 

Met dank aan tiener Joao Felix heeft Benfica eenvoudig afgerekend met Marítmo en staat de club opnieuw bovenaan in de Portugese competitie. De negentienjarige smaakmaker maakte twee goals en leidde zijn ploeg zo naar een royale zege: 6-0.

Ook Sissoko dreigt af te haken voor tweeluik tegen Ajax

Moussa Sissoko dreigt af te haken voor het tweeluik van Tottenham Hotspur met Ajax. De 29-jarige middenvelder raakte in de return van de kwartfinale tegen Manchester City geblesseerd. Manager Mauricio Pochettino vermoedt dat de Fransman er nog zo'n twee weken uitligt.

VVV-Venlo zet vertrekkende Seuntjens uit selectie

Het huwelijk tussen VVV-Venlo en Ralf Seuntjens dreigt in een anticlimax te eindigen. De club heeft de vertrekkende aanvaller uit de selectie gezet. Seuntjens mist in ieder geval de uitwedstrijd van dinsdag tegen sc Heerenveen. Seuntjens besloot recent na dit seizoen te vertrekken uit Venlo én uitte hij zijn onvrede over een reserverol bij de Limburgers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen