Shearer zet 'Mr. Consistent' Wijnaldum in zijn elftal van het jaar

25 april 2019, 12:24

Als Alan Shearer het voor het zeggen had, dan was Georginio Wijnaldum opgenomen in het Premier League-elftal van het jaar. De oud-spits, tegenwoordig als analist in dienst bij de BBC, vindt dat de middenvelder van Liverpool wordt ondergewaardeerd. "Wijnaldum is Mr. Consistent", complimenteert Shearer de Oranje-international.

"Ik denk niet dat Liverpool zonder Wijnaldum zou staan waar het nu staat. Hij houdt het team bij elkaar en is een leider op het middenveld. In vergelijking met anderen wordt hij weinig genoemd, maar hij scoort iedere week een 8", vertelt de oud-aanvaller van Southampton, Blackburn Rovers en Newcastle United.

Dat Manchester United-middenvelder Paul Pogba wél in het team van het jaar van de Engelse spelersvakbond staat, vindt Shearer vrij verrassend. "Het verbaast me dat de spelers hem zo consistent vinden dat ze hebben besloten hem op te nemen in hun team. Zijn inbreng moet gerespecteerd worden, maar hij is niet zo consistent geweest als zou moeten", aldus Shearer, die naast Wijnaldum ook onder anderen Virgil van Dijk in zijn team heeft staan.

Het elftal van het jaar van Alan Shearer:

Ederson; Aaron Wan-Bissaka, Virgil van Dijk, Aymeric Laporte, Andrew Robertson; Bernardo Silva, Wijnaldum, Hazard; Sterling, Agüero, Mané

Lees ook: Van Dijk en vier teamgenoten in Premier League-elftal van het jaar

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen