Gözübüyük fluit bekerfinale tussen Ajax en Willem II

30 april 2019, 12:12

Serdar Gözübüyük fluit zondag de bekerfinale tussen Ajax en Willem II. Voor de leidsman is dat een nieuwe mijlpaal, eerder dit seizoen floot hij de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tussen PSV en Feyenoord. De finale van de KNVB Beker had hij nooit eerder. Gözübüyük krijgt assistentie van Pol van Boekel als VAR.

Gözübüyük kwam dit seizoen meermaals onder vuur te liggen. In december draaide hij een rode kaart voor een spijkerharde overtreding van Jerold Promes (VVV-Venlo) op Ritsu Doan (FC Groningen) terug naar een gele kaart. Dit deed Gözübüyük na het zien van de VAR-beelden. Later betuigde de scheidsrechter spijt voor zijn besluit.

Ook tijdens Ajax - sc Heerenveen had Gözübüyük een hoofdrol. Hij gaf geen penalty aan de Friezen voor de ogenschijnlijke overtreding van Kostas Lamprou op Sam Lammers. Na het zien van de VAR-beelden bleef de arbiter bij zijn beslissing. Recent kreeg Gözübüyük het aan de stok met Vitesse-trainer Leonid Slutsky. De Rus stak een tirade af over, de in zijn ogen, arrogante houding van Gözübüyük.

Bij de KNVB zijn ze tevreden over de prestaties van Gözübüyük en is het aan hem om zijn eerste bekerfinale uit zijn carrière in goede banen te leiden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen