Tagliafico blijft bij Ajax: "Het zou moeilijk zijn om nu weg te gaan"

3 mei 2019, 20:18

Nicolás Tagliafico heeft tekst en uitleg gegeven bij zijn beslissing om Ajax trouw te blijven. De Argentijnse linksback zette vrijdag zijn handtekening onder een verbeterd contract en zal ook volgend seizoen Ajacied zijn. "Het idee is om nog een jaar bij Ajax te blijven", benadrukt hij in gesprek met Ajax TV.

Na André Onana is Tagliafico de volgende sleutelspeler die een nieuw contract tekent. "We zien wel hoe het verder gaat. Het seizoen is nog niet afgelopen. We moeten nu denken aan de komende wedstrijden, die héél belangrijk zijn. En daarna gaan we weer verder", aldus de Ajacied. "Het zou moeilijk zijn om nu weg te gaan, wellicht in juni, en dus hebben we besloten dat het het beste is voor de club en voor mij om nog een jaar te blijven en te zien of ik volgend seizoen wegga."

Tagliafico vindt het geen probleem om nog een jaar in Amsterdam te blijven. "Nee, want ik voel me hier ook goed. Het is niet zo dat Ajax een eventueel vertrek wilde verhinderen. Integendeel zelfs, dus ik vond het een goed idee om een jaar te blijven bij de club die ik ken", zegt hij. "Het zou fantastisch zijn als we nog keer zo'n jaar als dit zouden kunnen beleven. Ik wil niet verder kijken dan het heden, want dat is heel belangrijk. En als dit alles voorbij is, zullen we het er in alle rust nog wel eens over hebben."

Lees ookTen Hag vindt dat contractnieuws Tagliafico signaal afgeeft

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen