Nieuwe technisch directeur Lyon wil Memphis niet laten gaan

28 mei 2019, 18:36

Juninho, de nieuwe technisch directeur van Olympique Lyon, heeft zich bij zijn presentatie vandaag uitgelaten over de toekomst van Memphis Depay bij de Franse grootmacht. Depay hintte al meerdere malen op een transfer, maar de nieuwe technische baas van de club hoopt dat dat vertrek uitblijft.

Memphis wil graag nog een stap maken in zijn carrière nadat hij in 2017 neerstreek in Lyon. Hij kwam destijds over van Manchester United. Juninho wil echter nog niks weten van een vertrek van de aanvaller. "Hij is een ster die nog steeds ruimte biedt voor verbetering. Hij is een zeer getalenteerde speler." De Braziliaan roemt de doelpunten en de assists die de Nederlander de afgelopen seizoenen gaf.

Met Memphis in de gelederen legde Lyon dit seizoen beslag op de derde plaats in de Ligue 1 en mag het zich komend seizoen melden in de voorronde van de Champions League. Met Memphis hoopt Lyon het hoofdtoernooi te bereiken en in de competitie concurrentie te kunnen bieden aan alleenheerser Paris Saint-Germain. "Ik zou hem hier graag houden", zegt Juninho over Depay. "We rekenen op hem. Ik heb veel respect voor hem. Wij willen hem helpen nog beter te presteren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen