Succescoach Grim tekent bij en blijft bij RKC Waalwijk

13 juni 2019 – Fred Grim staat ook volgend seizoen definitief onder contract bij RKC Waalwijk. Hoewel er veel interesse was voor de succescoach die met zijn elftal promoveerde naar de Eredivisie, heeft de trainer zijn nog één jaar doorlopende contract verlengd en de intentie uitgesproken om te blijven. Daarmee komt er aan alle geruchten rondom de positie van Grim een einde.

Succescoach Grim tekent bij en blijft bij RKC Waalwijk

''Fred past als mens en coach goed bij de club. Hij laat het elftal herkenbaar voetbal spelen en kan als geen ander spelers raken en ontwikkelen", aldus algemeen directeur Frank van Mosselveld, die eerder al liet doorschemeren dolgraag verder te willen met Grim. "Na zo'n seizoen is het logisch dat er veel belangstelling is en we zijn dan ook blij dat we Fred langer aan ons weten te binden."

De coach, die een contract tot en met 2021 tekent in Waalwijk, kijk uit naar het avontuur in de Eredivisie. "We hebben het afgelopen seizoen met het team en iedereen er omheen een fantastische prestatie neergezet. De samenwerking tot nu toe geeft veel vertrouwen en ik zie er naar uit om verder te bouwen aan de sportieve ambities van RKC Waalwijk", aldus de oefenmeester, die eerder werkzaam was bij Almere City en Jong Ajax. Ook was hij assistent bij het Nederlands elftal - waar hij ook even interim-trainer was - en Sparta Rotterdam.

In het proces om RKC Waalwijk 'meer Eredivisie-waardig' te maken, werd tot dusver Lennerd Daneels overgenomen van Jong PSV. Hij tekende tot en met 2021 en was na Dean van der Sluys de tweede zomeraanwinst van RKC Waalwijk, dat de groep in tact wil houden en nog 'vier á vijf spelers' zoekt.

Eredivisie

gerelateerd