Manchester City beloont Zinchenko met nieuw contract

20 juni 2019, 13:50

Manchester City heeft Oleksandr Zinchenko beloond met een nieuw contract. De verdediger werd de laatste maanden veelvuldig in verband gebracht met een transfer, maar uit de nieuwe verbintenis spreekt een hoop vertrouwen vanuit The Citizens. Hij ligt nu vast tot en met de zomer van 2024.

Dat maakt de club bekend via de officiële kanalen. Het contract liep deze zomer af, al had Manchester City een eenzijdige optie om hem een extra jaar te behouden. Die wordt niet gelicht, wel tekent de Oekraïner - die afgelopen seizoen tot een kleine dertig optredens kwam namens City - dus een nieuw contract.

Dat lijkt niet direct goed nieuws voor PSV'er Angeliño. Zinchenko staat namelijk eveneens links achterin bij City, net als Benjamin Mendy. De kans dat Angeliño - die op weg is om terug te keren bij Manchester City - dus gaat spelen onder Pep Guardiola lijkt met dit nieuws vooral kleiner te worden. Aannemelijker is dat de Spaanse back direct wordt doorverkocht voor een veel hoger bedrag: er is namelijk veel interesse voor hem.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen