Martens denkt te kunnen spelen met pijnlijke teen

27 juni 2019, 15:57   Bijgewerkt: 27 juni 2019, 16:14

Lieke Martens heeft nog altijd last van haar teen en ontbrak op de training donderdag bij de Leeuwinnen, toch denkt de aanvalster wel dat ze kan spelen tegen Italië in de kwartfinale. Pijnvrij zal ze echter niet aan de aftrap staan. "En met pijn kan ik echt wel spelen, dat heb ik de afgelopen dagen ook gedaan."

Dat vertelt ze tegenover de NOS. De kans is groot dat Martens gewoon speelt met haar teenblessure, waar ze al een tijdje mee kampt. Dat Jill Roord op haar teen ging staan na het winnende doelpunt tegen Japan, heeft er niets mee te maken – dat was namelijk haar andere voet. "Omdat ik nu in korte tijd veel speel, bouwt het zich op. Het is iets heel lulligs, maar het doet wel pijn. Na de wedstrijd tegen Japan had ik iets meer reactie dan normaal", legt Martens haar kwetsuur uit.

"Het is beter dan gisteren, maar dat ik nog wel last heb is duidelijk", vertelt Martens. "Het is een teenblessure." Als het moet, speelt Martens met pijnstillers of met een spuit in de voet. "We zijn met de medische staf aan het kijken. Ik heb er veel vertrouwen in dat het goed gaat komen. Ook de medische staf is optimistisch: alles voor de wedstrijd van zaterdag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen