Japan
0 – 0
Kroatië

Messi pakt weer geen prijs: Brazilië naar Copa-finale

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

3 juli 2019 – Lionel Messi is er wederom niet in geslaagd om een hoofdprijs te pakken met Argentinië. De aanvaller werd in de halve finale van de Copa América uitgeschakeld door Brazilië, al was het spel - in tegenstelling tot eerdere jaren en wedstrijden - ditmaal zeker niet onaardig van de Argentijnen. In de Gold Cup bereikte Mexico met pijn en moeite de finale door Haïti te verslaan.

Messi pakt weer geen prijs: Brazilië naar Copa-finale

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Nadat Messi in de poulefase het verschil niet in doelpunten had kunnen maken, lag de druk er voor de Argentijn wederom enorm op. De laatste jaren ging het al zo vaak mis met met Messi in de nationale ploeg. De aanvaller raakte na een klein half uur spelen de paal, die voorkwam dat Messi de gelijkmaker maakte. Na amper twintig minuten had Gabriel Jesus namelijk al de score geopend namens thuisland Brazilië.

Met Nicolas Tagliafico in de basis - hij pakte al na negen minuten een gele kaart - gingen de Argentijnen vol op jacht naar de gelijkmaker. Sergio Agüero kopte eerder al op de lat en ook Messi kreeg nog enkele kansen. Na diverse wissels stond er bij Argentinië met Messi, Agüero, Ángel Di Maria, Lautaro Martinez en Giovani Lo Celso genoeg aanvalskracht op het veld, maar scoren deed Argentinië niet.

Aan de andere kant viel er nog wel een treffer: waar Argentinië probeerde de stormen, was het raak aan de andere kant. Uit een counter was het voor Roberto Firmino simpel om na ruim zeventig minuten om de 2-0 binnen te werken, waardoor Brazilië zondag in de finale staat tegen Chili of Peru. Argentinië speelt eerder al tegen de verliezer van dat duel.

Mexico - Haïti 1-0
Met de nodige moeite heeft Mexico in de nacht van dinsdag op woensdag de finale van de Gold Cup bereikt. Pas in de verlenging kregen de Mexicanen - met onder andere Andrés Guardado (ex-PSV) en Uriel Antuna (ex-FC Groningen) op het veld - een doelpunt op de borden. Raúl Jiménez liet zich makkelijk vallen en benutte de penalty vervolgens zelf. Hoewel Haïti nog enigszins aandrong, bleef Mexico overeind en treft het de VS of Jamaica in de eindstrijd.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd