Feyenoord laat Fer komende tijd meetrainen

7 juli 2019, 16:12   Bijgewerkt: 7 juli 2019, 21:53

Leroy Fer traint de komende tijd mee bij Feyenoord. De 29-jarige middenvelder wil bij de Rotterdamse club herstellen van zijn laatste blessure en wedstrijdfit worden. Dat meldt de Eredivisionist via de officiële kanalen.

Er is dus geen sprake van een contractuele situatie, wat beide partijen benadrukken. Feyenoord heeft er niets op tegen dat Fer gaat meetrainen en neemt de transfervrije speler maandag ook mee naar Oostenrijk, waar Feyenoord een vijfdaags trainingskamp belegt.

Sinds kort is Fer clubloos. De elfvoudig Oranje-International liep uit zijn contract bij Swansea City en werd de voorbije tijd vaak in verband gebracht met een terugkeer naar De Kuip. Onlangs tekende Luciano Narsingh, die ook transfervrij mocht vertrekken bij de Welshe club, al een contract in Rotterdam.

Fer zette bij Feyenoord zijn eerste stappen in het profvoetbal. Op zeventienjarige leeftijd debuteerde de middenvelder voor de Rotterdamse club. In totaal speelde hij 104 officiële duels voor Feyenoord. Na zijn vertrek uit De Kuip speelde Fer bij FC Twente, Norwich City, Queens Park Rangers en Swansea City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen