AZ legt kaartverkoop stil voor EL-duel met FC Mariupol

12 augustus 2019, 10:39

AZ heeft de verkoop van de tickets voor de return in de voorronde van de Europa League tegen FC Mariupol stilgelegd. Omdat het dak van de Alkmaarders is ingestort, is het eigen AFAS Stadion voorlopig onbruikbaar. Dat geldt overigens niet voor het fancentrum en het Grand Café op het terrein, die wel gewoon bereikbaar zijn. Welke oplossing er komt, is nog onduidelijk.

Dat laat AZ weten op het clubkanaal. Omdat er nog geen duidelijkheid is over waar de wedstrijd wordt gespeeld, is de kaartverkoop tot nader orde ook stilgelegd. Het hoofdgebouw is ondanks het vervelende incident wel gewoon bereikbaar, zo schrijft de club.

Lees ook: Expert Suurenbroek noemt AZ-stadion een 'spaghetticonstructie'

Cars Jeans Stadion

De kans is zeer aannemelijk dat AZ uitwijkt naar het Cars Jeans Stadion. Diverse media, onder wie NOS, meldt dat de Alkmaarders uitwijken naar Den Haag, wat enigszins opvallend is omdat daar een kunstgrasmat ligt. Ook het Abe Lenstra Stadion was een serieuze optie, maar daar stak de Friese gemeente een stokje voor, omdat er in het verleden confrontaties waren tussen fans van AZ en FC Groningen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen