Biseswar hoopvol tegen Ajax: "Heb er een heel sterk gevoel bij"

12 augustus 2019, 23:40

PAOK Saloniki moet dinsdag in de Johan Cruijff ArenA een beter resultaat neerzetten dan het 2-2 gelijkspel van vorige week in Griekenland. Diego Biseswar beseft dat het een lastige klus gaat worden, maar heeft toch vertrouwen in een goede afloop tegen Ajax.

De oud-speler van Feyenoord weet wat zijn team dinsdag moet doen om een goed resultaat te kunnen halen. "We moeten de eerste vijftien minuten goed doorkomen. Daarna moeten we ons eigen spel spelen en hopen dat we onze kansen benutten. We weten dat Ajax goed kan voetballen, maar als we in de heenwedstrijd onze kansen hadden afgemaakt hadden we nu een heel andere score. Zij hadden meer balbezit, maar qua kansen denk ik dat wij er meer hadden", zei hij maandag op het persmoment.

Op de vraag of hij geloot in een goede afloop van het tweeluik, heeft hij een duidelijk antwoord. "Anders was ik hier niet", aldus de Nederlander. "Als we er niet in zouden geloven, hadden we met z'n allen thuis moeten blijven. Ik heb er een heel sterk gevoel bij. We zijn goed bezig, hebben een leuk team en werken hard voor elkaar. Bij PAOK, of de mensen om club heen, wordt altijd gezegd dat we iets niet kunnen bereiken, maar het is tijd dat we laten zien dat we onze doelen wél kunnen bereiken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen