Ten Hag rekent op Dolberg en verwacht geen aanwinsten

16 augustus 2019, 14:05

Volgens diverse media is Kasper Dolberg hard op weg om op huurbasis bij 1899 Hoffenheim te gaan spelen, maar daar weet Erik ten Hag nog niets van. De coach zei vrijdag op de persconferentie dat hij verwacht dat de Deen gewoon in Amsterdam blijft.

"Ik denk dat Kasper wel in de fase zit dat hij elke week moet gaan spelen", gaf Ten Hag ook aan. Dat is volgens de coach ook mogelijk in Amsterdam. "Ik heb hem het vertrouwen gegeven in de voorbereiding. Voorin is heel veel concurrentie. Hij heeft het een paar keer goed gedaan, ook een aantal keer wat minder. Hij heeft de potentie om bij ons een heel belangrijke rol te gaan spelen." Als Dolberg wel naar Hoffenheim gaat, dan gaat hij werken met trainer Alfred Schreuder. Hij was vorig seizoen assistent-coach van Ten Hag bij Ajax.

Overigens wordt Ajax de laatste tijd niet alleen in verband gebracht met een vertrek van Dolberg, maar ook met de komst van supertalent Dani Olmo. De Amsterdammers zouden bereid zijn om 22 miljoen euro te betalen voor de Spanjaard van Dinamo Zagreb. Ten Hag weigerde dat vrijdag te erkennen. "We hebben deze selectie die er nu staat, daar zullen geen spelers meer bij gaan komen. Of er moeten hele gekke dingen gebeuren."

Lees ook: Mazraoui en Huntelaar vraagtekens voor duel met VVV-Venlo

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen