Willem II start onderzoek naar belagen stewards in uitvak

19 augustus 2019, 14:31

Willem II heeft een onderzoek gestart naar een actie van de eigen fans. In Sittard werden de eigen stewards afgelopen weekend belaagd en met die actie zijn de Tilburgers absoluut niet blij. De club gaat achterhalen wie de daders zijn en voor hen ligt een stadionverbod in het veschiet.

Dat schrijft Willem II op de clubsite. Het incident waarbij drie stewards werden belaagd ging om vuurwerk dat afgestoken werd in het uitvak in Sittard: de stewards wilden dat voorkomen en werden fysiek gehinderd door enkele meegereisde supporters. "Het is onacceptabel dat stewards, nota bene onze eigen vrijwilligers, zo behandeld worden", aldus Martin van Geel.

"Vuurwerk is uit den boze in voetbalstadions en dat onze stewards door meerdere personen belaagd worden is diep triest", vervolgt hij. Samen met de politie is een onderzoek gestart om de daders te indentificeren om hen een stadionverbod op te leggen en mogelijk ook te beboeten. Van Geel: "De laatste jaren zijn bij zowel thuis- als uitwedstrijden de interactie tussen spelers en supporters en de sfeer op de tribunes sterk verbeterd. Het belagen van stewards past daar natuurlijk niet bij."

Denk je dat Ajax in de pauze voorstaat bij APOEL Nicosia? Zet in en win tot bijna twee keer je inzet terug bij TOTO!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen