'SC Cambuur hoopt Frans jeugdinternational te huren van City'

19 augustus 2019 – SC Cambuur hoopt zich voor het sluiten van de zomerse transferwindow te versterken met Claudio Gomes (19), meldt Omrop Fryslân. De Leeuwarders willen de jeugdinternational van Frankrijk huren van Manchester City. Er zijn echter meer clubs die hengelen naar de diensten van Gomes.

'SC Cambuur hoopt Frans jeugdinternational te huren van City'

Cambuur zit zodoende in de wachtkamer. Een delegatie van de Leeuwarders sprak al met de Franse middenvelder, maar Gomes gaat nog in gesprek met andere clubs. Lukt het Cambuur om de Fransman aan te trekken, dan heeft de club zijn gewenste versterking voor het middenveld binnen. Gomes maakte een jaar geleden de overstap van Paris Saint-Germain naar Manchester City en kwam twee keer in actie voor The Citizens.

Naast Gomes maakt ook mogelijk Crysencio Summerville de overstap naar Leeuwarden. Cambuur wil de zeventienjarige aanvaller graag huren van Feyenoord en Summerville zelf zit een tijdelijke overstap naar Cambuur wel zitten. Foeke Booy laat aan Omrop Fryslân weten dat de bal nu bij Feyenoord ligt.

Feyenoord

gerelateerd