Bosz wil stappen maken met Leverkusen, Weghorst tijdig hersteld

23 augustus 2019, 13:49

Peter Bosz hoopt met Bayer Leverkusen de zege in de eerste speelronde tegen SC Paderborn (3-2) een goed vervolg geven. Zaterdagmiddag treft Die Werkself Fortuna Düsseldorf, dat vorige week verrassend won bij Werder Bremen (1-3). Die overwinning laat volgens Bosz zien dat in de Duitse competitie geen enkele tegenstander onderschat dient te worden.

"We hebben nog nooit een team onderschat en dat zullen we ook dit keer niet doen", vertelt Bosz vrijdag tijdens de persconferentie. De Nederlandse trainer verwacht een mooie wedstrijd. "Het is nog vroeg in het seizoen, maar met een zege zetten we een grote stap vooruit. Het wordt geen makkelijke wedstrijd morgen. We spelen een uitwedstrijd en Fortuna Düsseldorf zal na de zege tegen Bremen met veel zelfvertrouwen aantreden."

Weghorst inzetbaar

VfL Wolfsburg-trainer Oliver Glasner heeft vrijdag een positieve update gegeven over Wout Weghorst. De Nederlandse spits was door een lichte blessure een klein twijfelgeval voor het uitduel met Hertha BSC, maar is tijdig hersteld om zondag in actie te kunnen komen. Weghorst droeg vorige week met een doelpunt bij aan de 2-1 zege van Wolfsburg tegen het gepromoveerde FC Köln.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen