Ajax en AZ bereiken akkoord over transfer De Wit

30 augustus 2019, 14:43

Dani de Wit verruilt Ajax voor AZ. Via de officiële kanalen bevestigen beide clubs de transfer. De 21-jarige De Wit heeft in Alkmaar een contract tot de zomer van 2024 getekend.

De jonge middenvelder doorliep de jeugdopleiding van Ajax en speelde veertien wedstrijden in de hoofdmacht, allemaal als invaller. Bij AZ hoopt De Wit meer speeltijd te krijgen. "Dit voelt hartstikke lekker en ik heb er veel zin in", aldus De Wit via de website van zijn nieuwe club. "AZ is een heel grote club, daar wil je graag voor tekenen. We willen dit seizoen zo hoog mogelijk eindigen in de Eredivisie en zo ver mogelijk komen in Europa."

Na het vertrek van Guus Til naar Spartak Moskou was AZ op zoek naar een aanwinst voor het middenveld. Met De Wit heeft de club uit Alkmaar zijn gewenste versterking binnen. "Dani is een middenvelder met diepgang, spelinzicht en scorend vermogen. Daarbij is dit een jongen met een geweldig karakter, die daarmee een voorbeeld kan zijn voor andere spelers", zegt directeur voetbalzaken Max Huiberts.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen