Sparta Rotterdam wil rust creëren en verlengt met Fraser

12 september 2019, 17:13   Bijgewerkt: 12 september 2019, 18:20

Sparta Rotterdam heeft het contract van Henk Fraser verlengd. Dat meldt de promovendus donderdagmiddag via de officiële kanalen. De nieuwe verbintenis van de hoofdtrainer loopt door tot de zomer van 2021. Door zo vroeg in het seizoen Fraser een contract te geven, hoopt Sparta rust en duidelijkheid te creëren.

Het vorige contract van Fraser liep volgend jaar zomer af. Sparta heeft er bewust voor gekozen om al vroeg in het seizoen duidelijkheid te scheppen over de toekomst van de coach. "Door nu al vroegtijdig zekerheid te hebben over een langer verblijf van Henk Fraser bij Sparta creëren we rust en duidelijkheid voor iedereen. We weten heel goed dat het nog een lastig seizoen kan worden, maar wij spreken het vertrouwen uit in Henk, zijn staf en de spelers dat we onze sportieve doelstelling gaan halen", aldus technisch manager Henk van Stee.

Fraser is sinds vorig jaar zomer de hoofdtrainer van Sparta en wist in zijn eerste seizoen de club naar de Eredivisie te loodsen. "Allereerst voel ik me prima op mijn plek bij deze club. Ik heb echter het gevoel dat we nog meer kunnen bereiken bij Sparta, de club zit in de lift, dat zie je aan alles. In de komende jaren wil de club doorgroeien en ik blijf daar graag een belangrijk onderdeel van uitmaken", zegt de trainer.

Speel mee met het Champions League-spel van Zweeler

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen