Ten Hag ziet dat Ajax zege laat glippen: "Dat is doodzonde"

22 september 2019, 19:03

Erik ten Hag heeft het gevoel dat Ajax de overwinning uit handen heeft gegeven tegen PSV. De coach zag dat zijn ploeg in Eindhoven op een 0-1 voorsprong kwam, maar dat dat niet genoeg was voor de winst.

Daardoor vindt de oefenmeester dat Ajax de zege heeft laten glippen. "We komen voor en ik heb weinig kansen gezien voor PSV. Ik vond het verdedigen van ons uitstekend, van de hele ploeg. Echte grote kansen hebben we niet weggegeven", analyseert de trainer tegenover FOX Sports. Er is volgens hem nog wel veel winst te boeken. "In balbezit kan het bij ons vele malen beter. We creëerden de ruimtes, maar hadden ze veel meer pijn kunnen doen."

Ten Hag vond dat zijn team zeker niet de mindere was in Eindhoven. "We hebben gedicteerd en de kansen gecreëerd. We hadden de grip, maar dan komt er een foutje. Dat is doodzonde." De oefenmeester zag dat Ajax het wat moeilijker kreeg na het inbrengen van Cody Gakpo bij PSV. Zijn team kwam daardoor meer onder druk te staan. "Het was simpel. PSV gaat met twee tienen spelen en één van onze zessen laat de man lopen, waarna er in het centrum niet gedekt werd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen