Benzema kopt Real Madrid naar koppositie ten koste van Sevilla

22 september 2019, 22:54   Bijgewerkt: 22 september 2019, 23:04

Op bezoek bij Sevilla heeft medekoploper Real Madrid drie belangrijke punten gepakt. De Koninklijke kwam tegen de ploeg van Julen Lopetegui dankzij spits Karim Benzema na een uur op voorsprong en hield die minieme voorsprong tot het einde vast. Namens de thuisploeg speelde Luuk de Jong een verdienstelijke wedstrijd, zonder echt gevaarlijk te worden richting het doel van Thibaut Courtois. Daarmee is de eerste competitienederlaag van Sevilla een feit.

Bij een overwinning zou Sevilla de verrassende koploper van La Liga worden. Zover kwam het niet, omdat de gastheren de verdediging van Real niet wisten te kraken. Luuk de Jong maakte het Raphaël Varane en Sergio Ramos in de persoonlijke duels vaak lastig, maar de aanvoer naar de Nederlander was te summier om het Real echt te laten zweten.

De grootste kansen waren namelijk voor Eden Hazard en Dani Carvajal, maar beide Madrilenen zagen hun schot gekeerd woorden door doelman Tomas Vaclik. Pas in de tweede helft kwam de wedstrijd echt los, na een doeltreffende, tegendraadse kopbal van Karim Benzema. De dadendrang van Sevilla was vervolgens niet genoeg voor een punt, want invaller Chicharito tikte in buitenspelpositie binnen. 

Dankzij de goal van Benzema zegevierde Real voor het eerst onder Zinedine Zidane in Sevilla en staat het samen met het verrassend goed presterende Athletic de Bilbao na vijf duels de koploper van de Spaanse competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen