Klinsmann: "Perfect scenario"

24 juni 2006, 19:59

Jürgen Klinsmann kan voorlopig niet kapot in Duitsland. Onder leiding van Klinsi, zoals onze Oostenburen hem liefkozend noemen, heeft het gastland de kwartfinale van het WK weten te bereiken. Zweden werd zaterdagmiddag met 2-0 aan de zegekar gebonden en de manier waarop dat gebeurde was indrukwekkend. 

Klinsmann had dan ook redenen genoeg om tevreden te zijn. "Deze wedstrijd had niet beter kunnen verlopen voor ons", zegt de bondscoach van de Duitsers. "We zijn onder de indruk van de manier waarop de ploeg deze wedstrijd gespeeld heeft. De twee snelle goals en de rode kaart hebben ons goed op weg geholpen, maar de Zweden hebben hun huid duur verkocht. Of we nu tegen Argentinië of Mexico moeten, maakt me niet uit. We hebben vorig seizoen tijdens de Confederations Cup al gezien dat beide ploegen erg sterk zijn."

"Deze overwinning was volkomen terecht", vulde matchwinner Lukas Podolski zijn trainer aan. "Sinds we enkele weken geleden op Sardinië begonnen zijn met onze voorbereiding, zijn we als team enorm gegroeid. Ik ben blij dat ik met twee doelpunten mijn steentje bij heb kunnen dragen, maar het gaat om het teamresultaat. We hebben een eerste stap gezet, maar we willen nog drie van dit soort stappen zetten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen