Vermoedelijke opstelling: Veltman en Promes in de basis

9 oktober 2019, 20:47

De opstelling van het Nederlands elftal voor het EK-kwalificatieduel met Noord-Ierland kent ten opzichte van de gewonnen wedstrijd tegen Estland (0-4) twee wijzigingen, denkt het Algemeen Dagblad. Vermoedelijk opteert bondscoach Ronald Koeman voor onder anderen Joël Veltman, Marten de Roon en Quincy Promes. Dat is slecht nieuws voor Denzel Dumfries, Donny van de Beek en Donyell Malen.

Net als tegen Estland lijkt het erop dat Koeman op de rechtsbackpositie Veltman de voorkeur geeft boven Dumfries. Op het middenveld kiest de bondscoach voor De Roon als vervanger voor de geblesseerde Davy Pröpper. Koeman heeft ook de beschikking over de herstelde Donny van de Beek, maar de Ajacied zal in De Kuip in eerste instantie de bank warm houden.

Voorin moet Malen, die in topvorm verkeert, zijn plaats afstaan aan een andere speler die het de voorbije weken uitstekend doet in de Eredivisie: Promes. De Ajacied zal samen met Ryan Babel en Memphis Depay de aanval van Oranje vormen. Verder kiest Koeman voor de bekende namen.

Vermoedelijke opstelling Oranje: Cillessen; Veltman, De Ligt, Van Dijk, Blind; De Roon, Wijnaldum, F. de Jong, Promes, Memphis, Babel

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen