Stengs blijft solliciteren naar Oranje: "Misschien komt kans keer"

12 oktober 2019, 11:16

Calvin Stengs solliciteert steeds nadrukkelijker naar het Nederlands elftal. Bij de 4-2 zege van Jong Oranje was de aanvaller van AZ bij alle doelpunten betrokken. Dat Ronald Koeman hem nog niet selecteerde, zorgt voor begrip bij Stengs. "Dat snap ik sowieso, net als vorige keer zat ik niet bij de voorselectie", zegt hij.

"Als ik voor Jong Oranje wordt opgeroepen, doe ik altijd mijn best. Het is de eerste keer dat ik een kwalificatie speel met een nationaal team. Dat is sowieso mooi, ook om tegen zo'n groot land als Portugal te spelen", vertelt Stengs aan Veronica. Een mogelijke uitnodiging voor het Nederlands elftal wacht hij rustig af. "Misschien komt de kans een keer. Ik moet zo doorgaan en constant blijven spelen."

Jong Oranje kan Stengs tot die tijd uitstekend gebruiken. Mede door hem klopte het team van Erwin van de Looi Jong Portugal, de belangrijkste concurrent in de EK-kwalficatie. "Ik vind niet dat we heel goed hebben gespeeld, maar het gaat om het resultaat. De vorige keer speelde ik niet heel goed bij Jong Oranje, daarom ben ik blij dat ik nu een aandeel heb kunnen hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen