Memphis maakt rentree bij Lyon, De Jong start bij FC Barcelona

23 oktober 2019, 20:13

Memphis Depay maakt woensdagavond in het Champions League-duel met Benfica zijn rentree bij Olympique Lyon. De 25-jarige aanvaller begint in de basis bij de Franse club. Zijn landgenoot Kenny Tete start vanaf de bank. Bij FC Barcelona is er weer een basisplaats voor Frenkie de Jong, terwijl ook bij Liverpool en Inter Oranje-internationals starten.

Memphis raakte tijdens de interlandperiode geblesseerd en miste daardoor de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Wit-Rusland en Nederland (1-2) en de competitiewedstrijd van Olympique Lyon tegen Dijon (0-0). Hij is echter tijdig hersteld om in Portugal in actie te komen tegen Benfica. De Fransen veroverden tot nu toe vier punten in de Champions League. Benfica is nog puntloos.

Dat De Jong start bij Barcelona, mag geen verrassing heten. De 22-jarige middenvelder is al het hele seizoen een vaste waarde bij de Catalanen. Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum hebben een basisplaats bij Liverpool, dat het opneemt tegen KRC Genk. Stefan de Vrij start bij Inter, dat op eigen terrein Borussia Dortmund treft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen