'PSV tegen Sparta mogelijk opnieuw zonder trio van sterkhouders'

29 oktober 2019, 07:44

PSV vreest dat het de sterkhouders in het elftal nog wel even moet missen. De blessure van Steven Bergwijn (hamstring) lijkt te serieus om het duel met Sparta Rotterdam te halen komend weekend, terwijl ook de inzetbaarheid van Donyell Malen twijfelachtig is. Alleen Mohamed Ihattaren wordt op korte(re) termijn terugverwacht bij de selectie van Mark van Bommel.

Dat schrijft De Telegraaf. Daarnaast ontbreekt tegen de Rotterdamse club ook het geschorste trio Nick Viergever, Jorrit Hendrix en Ryan Thomas, die zich met zijn rode kaart tegen AZ in het rijtje geschorsten schaarde. Malen kampt met een enkelblessure en leek ook snel weer terug te verwachten, maar blijkt toch een groter vraagteken dan verwacht.

Lees ook: PSV-topscorer Malen denkt op korte termijn terug te zijn

Ook Sam Lammers is nog altijd afwezig bij de Eindhovenaren: over hem kwam maandag wel positief nieuws, namelijk dat hij op de weg terug zou zijn. Voor de winterstop zal hij echter niet bij de selectie van PSV zitten. Lammers werkt al maanden aan zijn herstel, want eind juli liep hij de knieblessure op. Voor PSV, maar vooral voor hem een enorme domper. Lammers wilde zich na een succesvolle verhuurperiode aan sc Heerenveen in de basis spelen van PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen