Darfalou blijft rustig ondanks het weinige speeltijd bij Vitesse

30 oktober 2019 – Oussama Darfalou fungeert dit seizoen als derde spits van Vitesse achter Tim Matavz en Thomas Buitink en maakte zodoende amper minuten tot dusver. Dinsdagavond kreeg hij in de KNVB Beker een kans en tegen De Graafschap scoorde hij binnen drie minuten. Ondanks het weinige speeltijd dit seizoen, blijft de 26-jarige aanvaller rustig. "Ik moet geduldig zijn, wachten op mijn kans."

Darfalou blijft rustig ondanks het weinige speeltijd bij Vitesse

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat zei hij tegenover De Gelderlander over zijn perspectief in Anrhem. "Zodra ik een kans krijg, moet ik het laten zien. De trainer bepaalt, hij is de baas. Ik ben hier niet om ruzie te maken", verduidelijkte Darfalou, die in de Eredivisie pas zeventien minuten speelde dit seizoen.

Toch houdt hij vertrouwen dat hij meer aan spelen toe gaat komen in de nabije toekomst. "De trainer heeft me naar Vitesse gehaald, ik heb veel aan hem te danken. Dus als ik de kans krijg, sta ik er", zei hij na de 2-0 zege op De Graafschap. "Zo'n wedstrijd is goed voor mijn vertrouwen en dat van hem team."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd