Club Brugge dendert door en is nog altijd ongeslagen in België

2 november 2019, 22:21

In de Belgische competitie staat vooralsnog geen maat op Club Brugge. De landskampioen staat na dertien duels fier bovenaan in de Jupiler Pro League en legde ook het in degradatiezorgen verkerende Kortrijk op de pijnbank: 3-0.

Na dertien duels staat de teller al op 33 punten, want alleen tijdens drie gelijke spelen werden er punten gemorst. De doelcijfers (32 voor, 4 tegen) zijn ook verbluffend. Met Ruud Vormer als basisspeler lijkt Brugge dus eenvoudig af te stevenen op titelprolongatie. Het gat met nummer twee Standard Luik is zes punten, Mechelen volgt al op tien. Hans Vanaken was tegen Kortrijk de grote man, want de middenvelder maakte de eerste twee doelpunten. In de tweede helft besliste David Okereke de wedstrijd door de 3-0 te maken.

Champions League

In de Champions League is het voor Brugge uiteraard een stuk lastiger. Onlangs werd er nog met 0-5 verloren van Paris Saint-Germain. Na drie duels staan de Belgen in Groep A op de derde plek met twee punten, twee minder dan Real Madrid. Het foutloze PSG lijkt niet meer te achterhalen. Woensdag nemen Vormer en consorten het in Parijs op tegen de Fransen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen