Toornstra moet winnen met Feyenoord: "Poule openbreken"

6 november 2019, 16:59

Feyenoord begint als nummer laatst van Groep G aan de vierde speelronde van de Europa League, maar heeft nog genoeg om voor te strijden. De Rotterdammers kunnen bij een zege op Young Boys donderdag goede zaken doen. Dat weet Jens Toornstra ook.

Young Boys is met zes punten koploper, Rangers en FC Porto hebben er vier. Feyenoord staat op drie. Toornstra weet hoe de vork in de steel zit. "Het is voor ons nodig om te winnen en zo de poule weer open te breken", zei hij volgens RTV Rijnmond op de persconferentie. Onlangs verloor Feyenoord de uitwedstrijd tegen Young Boys met 2-0. "We hadden veel de bal zonder veel te creëren. Zij speelden vooral de tweede helft heel compact, wachtend op de counter waarin ze heel snel zijn. Voor morgen is het belangrijk dat we niet onnodig balverlies leiden en zo counters inleiden."

Wat er veranderd is, is dat er met Dick Advocaat nu een nieuwe coach voor de groep staat. "Er wordt wat anders van ons gevraagd. Een andere visie. We waren veel met elkaar bezig vond ik. Dat werkte goed. Zonder grootst te spelen 0-3 winnen in Venlo is prima denk ik", zegt Toornstra, die weet dat er donderdag in ieder geval gewonnen zal moeten worden. "We hebben in de uitwedstrijd tegen FC Porto nog wel een punt nodig. Maar je weet nooit hoe het loopt. Het is heel belangrijk om thuis je wedstrijden te winnen."

Maak kans op een gesigneerd shirt van Cristiano Ronaldo!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen