Memphis en Wijnaldum nog altijd niet op training Oranje

13 november 2019, 11:49

Memphis Depay en Georginio Wijnaldum staan woensdag nog altijd niet op het trainingsveld bij het Nederlands elftal. De aanvaller van Oranje kampt met een bovenbeenblessure en was zodoende afwezig, terwijl Wijnaldum een griep onder de leden heeft en opnieuw binnen bleef. 

Dat schrijft het Algemeen Dagblad. Het duo ontbrak dinsdag op het trainingsveld en is ook woensdag niet van de partij. Er wordt door het Nederlands elftal woensdag tweemaal besloten getraind: in de ochtend en in de middag. De middenvelder van Liverpool heeft wel oefeningen in de gymzaal gedaan.

Lees ook: Memphis voelt zich goed en hoopt te kunnen spelen

"Het is dezelfde blessure als die Memphis de vorige keer had. Toen ging hij niet mee naar Wit-Rusland, maar hij ziet het zelf positief in. De vorige keer duurde het twaalf dagen voor hij weer kon spelen, dus hij is positief. Mogelijk gaat hij niet mee naar Noord-Ierland en wel tegen Estland, dat moeten we aankijken", zei Koeman dinsdag over de blessure van Memphis. De kans is klein dat hij in actie komt tegen Noord-Ierland en mede daarom nam de bondscoach liefst 25 spelers op in zijn selectie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen