Weghorst hoopt op basisplaats tegen Noord-Ierland

13 november 2019, 19:22

Wie staat er zondag tegen Noord-Ierland in de spits bij het Nederlands elftal? Memphis Depay trainde woensdag nog niet met de groep mee en is een twijfelgeval voor de komende EK-kwalificatiewedstrijd. Met Wout Weghorst, Luuk de Jong en Myron Boadu heeft bondscoach Ronald Koeman drie extra opties voor de spitspositie. Eerstgenoemde hoopt dat de keuze op hem valt.

Volgens Koeman is Weghorst een betere starter De Jong, al liet de bondscoach dinsdag tijdens een persmoment ook weten dat hij niet uitsluit dat de aanvaller van Sevilla gaat spelen. Weghorst heeft dat ook meegekregen. "Ik kom hier om mijn bijdrage te leveren en te spelen, in wat voor rol dat ook zal zijn. Het is duidelijk dat dat het liefst vanaf de aftrap is", aldus de spits van VfL Wolfsburg tegenover Veronica Inside.

"Ik moet ervoor zorgen dat ik lekker train en mezelf goed laat zien. Dan is het toch weer aan de trainer", aldus de spits, die de voorbije tijd vaak buiten de boot viel bij de definitieve selectie van het Nederlands elftal. De aanvaller speelde tot nu toe nog maar drie interlands, alledrie vriendschappelijke wedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen