'Vergeten' Hölscher hoopt in de winterstop op rentree bij Twente

20 november 2019, 09:26   Bijgewerkt: 20 november 2019, 09:31

Tim Hölscher staat sinds januari buitenspel bij FC Twente, maar is momenteel hard op de weg terug bij de Tukkers. De aanvaller is een vergeten voetballer, maar gelooft nog altijd in zijn comeback. "In de winterstop hoop ik weer helemaal wedstrijdfit te zijn."

Dat vertelt hij tegenover TC/Tubantia. Op 12 januari kwam hij voor het laatst in actie namens FC Twente, daarna viel hij van de ene blessure in de andere, waarbij uiteindelijk een breukje aan zijn heupkom de oorzaak bleek van al zijn pijntjes. "Achteraf is die blessure een beetje onderschat. Ze konden niet precies aangeven wanneer het breukje was ontstaan, maar de kans is groot dat ik er een paar jaar mee heb gelopen. Het is niet zo dat ik altijd met pijn speelde, maar na wedstrijden en trainingen voelde ik vaak wel iets", aldus Hölscher, die in maart en april werd geopereerd.

Via technisch directeur Ted van Leeuwen mocht Hölscher revalideren bij Bayer Leverkusen en hoopte op een snelle rentree bij de hoofdmacht, maar pijnvrij werd hij afgelopen zomer nog lang niet. "Achteraf heeft het niet zoveel zin gehad en had ik beter kunnen wachten totdat ik 100 procent fit ben", aldus Hölscher. "In de voorbereiding op de tweede seizoenshelft wil ik er weer staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen