Buitenland: Fabinho pas in 2020 terug, Memphis nog niet fit

29 november 2019, 16:17

Liverpool moet het in de belangrijke maand december doen zonder Fabinho. De middenvelder miste tot dusver nog geen Premier League-duel voor de koploper, maar zal voorlopig wel moeten toekijken. De Braziliaan viel midweeks tegen Napoli (1-1) uit met een enkelblessure en staat voorlopig buitenspel.

Fabinho moest door zijn kwetsuur al na twintig minuten gewisseld worden tegen Napoli. Onderzoek heeft aangetoond dat de controleur kampt met schade aan de enkelbanden. De 26-jarige middenvelder zal daar vermoedelijk de gehele maand december van moeten herstellen. Dat is een hard gelag voor Liverpool, aangezien er een drukke maand voor de deur staat. In december speelt Liverpool veel competitieduels, wacht het WK voor clubs en wordt de groepsfase van de Champions League beslist.

Memphis nog niet inzetbaar

Net als Fabinho staat ook Memphis Depay buitenspel. De Nederlander van Olympique Lyon kampt nog altijd met een spierblessure en kan zaterdag tegen Strasbourg nog niet meedoen, zo maakte trainer Rudi Garcia vrijdag bekend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen