Barça zonder Messi en Piqué tegen Inter, De Jong wel mee

9 december 2019, 14:28

FC Barcelona-trainer Ernesto Valverde heeft in de laatste groepswedstrijd van de Champions League enkele sterren rust gegeven. Onder andere Lionel Messi, Gerard Piqué en Sergi Roberto hebben rust gekregen van de coach voor het treffen met Internazionale. Frenkie de Jong is wél opgenomen in de wedstrijdselectie.

In de groep van twintig spelers zijn overigens genoeg sterren opgenomen, met onder andere Sergio Busquets, Luis Suárez, Antoine Griezmann en dus De Jong. Of Valverde veel spelers uit de B-keuze gaat laten spelen, is nog niet bekend. Aangezien de Catalanen de koppositie in Groep F al in handen hebben, is die kans wel aannemelijk. Ousmane Dembélé, Arthur, Jordi Alba en Nelson Semedo ontbreken vanwege blessureleed. 

Voor opponent Internazionale staat er juist nog wel veel op het programma, aangezien zij samen met Borussia Dortmund gaan bepalen wie er met de Catalanen meegaan naar de volgende ronde. Valverde wacht met achtereenvolgend Inter, Real Sociedad, Real Madrid en Alaves nog zware weken voor de winterstop, waardoor Messi ongetwijfeld wordt gespaard.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen