Van de Beek kijkt uit naar topper: "Goed voetballende ploeg"

13 december 2019, 20:45

Ajax-middenvelder Donny van de Beek wil het slechte gevoel dat Ajax dinsdagavond opliep tegen Valencia na de uitschakeling in de Champions League zo snel mogelijk zien weg te werken. De Ajacied denkt dat het duel een goede kans is om de ferme kater weg te spoelen. "Het is een mooie wedstrijd tussen twee voetballende ploegen", aldus Van de Beek.

Dat zei hij op het clubkanaal van de Amsterdammers. "Het is de nummer één tegen de nummer twee, dat zijn altijd mooie wedstrijden. AZ doet het goed dit seizoen en hebben een goede voetballende ploeg", looft de middenvelder, die desondanks wel rekent op een goed resultaat in Alkmaar. "Je wilt zo snel mogelijk een ander gevoel krijgen. Die kans hebben we zondag, want als je wint, doe je goede zaken."

Of de Champions League-kater dan helemaal is weggespoeld, is overigens wel de vraag. "Want het was een supergrote teleurstelling", zei Van de Beek. "We hadden het af moeten maken en de volgende ronde bereiken. Heel teleurstellend, want we wisten van te voren dat we eigenlijk minimaal gelijk moesten spelen. Daarin hebben we gefaald. Al hadden we meer verdiend, als je het allemaal terugkijkt."

Toch kan ook de Europa League een mooi toernooi worden, weet Van de Beek uit ervaring. "Je wilt altijd Champions League spelen, maar we zullen er mee moeten dealen en alles eruit halen. We zijn twee jaar geleden ook heel ver gekomen", doelde hij op het bereiken van de finale onder trainer Peter Bosz.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen