Vader Marin: "Er is interesse uit een andere competitie"

24 december 2019 – Ajax pikte Razvan Marin afgelopen zomer voor twaalf miljoen euro bij Standard Luik, maar vooralsnog weet de Roemeense middenvelder weinig indruk te maken. Marin kreeg aan het begin van het seizoen nog het vertrouwen van trainer Erik ten Hag, maar raakte zijn basisplaats al snel kwijt. "Toen hij koos voor Ajax, hadden we verwacht dat hij zich zou doorontwikkelen", aldus vader Petre Marin.

Vader Marin: "Er is interesse uit een andere competitie"

Marin heeft nog weinig progressie gemaakt. Hij startte tot nu toe slechts acht keer in de basis bij Ajax. "Ik heb het er onlangs met hem over gehad. Hij kan niet iedere drie weken één wedstrijd spelen, hij moet iedere week spelen. Nu krijgt hij berichten dat hij moet terugkeren bij Standard Luik", begint Marin senior bij Digi Sport.

Een snel (tijdelijk) vertrek is volgens de vader niet ondenkbaar. "Als de coach denkt dat het op dit moment beter is dat hij wekelijks ergens speelt, zullen we dat overwegen. Er is interesse voor hem, vanuit een andere competitie. Een heel goed team, maar hij wil het liefst blijven en kampioen worden", vervolgt de vader van de Roemeense middenvelder.

"Ajax kocht hem voor de basis. Toen hij ernaast werd gezet, deed het team het heel goed. Daarna is het team niet meer veranderd. Razvan heeft de trainer zelfs gevraagd of er een probleem was. Misschien was het een fout om hem er direct in te zetten. Het is niet makkelijk, maar hij moet verder gaan en wachten op zijn kans."

Ajax

gerelateerd