Janssen na kampioenschap: "Zie mezelf hier nog jaren spelen"

30 december 2020, 10:40

Vincent Janssen won afgelopen nacht de Liga MX met CF Monterrey. In de return van de finale was zijn ploeg met 2-1 te sterk voor Club América, waarmee het 2-1 verlies in de eerste wedstrijd werd weggepoetst. De ploeg van Janssen nam de penalty's echter beter, waardoor zij zich de kampioen van Mexico mogen noemen. Na afloop kon de Nederlander zijn geluk niet op. "Het is een geweldige prestatie, ongelooflijk."

"Ik ben er heel erg blij mee. Als je als team zo hard vecht voor de overwinning dan verdien je het ook", zei hij tegenover ESPN. "Het is echt een geweldige prestatie om deze competitie te winnen." Zijn ploeg was in de reguliere speeltijd met 2-1 te sterk, maar nadat er niet meer werd gescoord in de verlenging moesten er strafschoppen genomen worden. Een specialiteit van Janssen. "Het is altijd belangrijk om de eerste te scoren. Ik heb nog geen enkele penalty gemist in mijn carrière en het is belangrijk om een serie goed te beginnen. Dat heb ik gedaan."

De voormalig spits van onder andere Almere City en AZ kwam afgelopen zomer over van Tottenham Hotspur en is nog altijd content met zijn overstap naar Mexico. "Ik heb er echt geen spijt van. Ik zie mijzelf de komende jaren zeker nog spelen bij Monterrey", sprak hij na afloop. Janssen tekende in de zomer een contract tot medio 2024. In de Liga MX maakte hij vijf treffers in negentien duels, in de beker liefst vijf uit drie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen