Marin heeft het lastig: "Denk er niet aan om te vertrekken"

2 januari 2020 – Razvan Marin kijkt terug op een teleurstellend eerste halfjaar bij Ajax. De Roemeen werd in de zomer met hoge verwachtingen overgenomen van Standard Luik, maar verdween al snel uit het elftal van Erik ten Hag. Hij weigert om de handdoek al in de ring te gooien.

Marin heeft het lastig: "Denk er niet aan om te vertrekken"

Tegenover Fanatik gaat Marin in op zijn situatie bij Ajax, waar hij nog een contract heeft tot 2024. "Deze fase is de moeilijkste en ook de meest gevoelige voor mij. Ik kom niet veel aan spelen toe en als je niet veel speelt, dan ben je ook niet gelukkig. Er komen nu veel gedachten bij elkaar, maar ik probeer desondanks om positief te blijven en gewoon mijn werk te doen."

Marin weigert om nu al de handdoek in de ring te gooien. "Ik denk er niet aan om al zo snel te vertrekken. Het gaat om Ajax, een zeer grote club waar veel concurrentie is. Altijd kan er een speler doorbreken vanuit de jeugdopleiding. Ik heb geen haast en probeer geduldig te blijven. Ik speelde de eerste zeven of acht wedstrijden, maar er waren andere verwachtingen van mij. Nu kan ik alleen maar wachten op mijn kans."

Ajax

gerelateerd