Atlético vloert Levante en meldt zich in topdrie La Liga

4 januari 2020, 20:44

Doorgaans zijn wedstrijden van Atlético Madrid zeker niet doelpuntrijk, maar dat was zaterdag even anders. Het team van Diego Simeone beleefde een spectaculaire openingsfase tegen Levante. Er vielen drie goals in de eerste achttien minuten: 2-1.

Die drie treffers bleken uiteindelijk de enige drie van de hele wedstrijd. Atlético kende een goede start van de wedstrijd door via buitenspeler Angel Correa na dertien minuten de leiding te pakken. Vrijwel direct kwam Levante via Roger Marti met een antwoord en direct daarna kwam Atlético ook alweer op 2-1. Verdediger Felipe maakte in de achttiende minuut de 2-1 en dat bleek later de enige goal van de wedstrijd. Levante, dat negende staat, was zeker niet minder en kreeg meerdere goede kansen. Doelpunt Jan Oblak blonk zoals wel vaker uit en keepte zijn team naar de overwinning.

Atlético is het nieuwe jaar door de zege goed begonnen en klimt naar de derde plaats in La Liga. Het heeft evenveel punten als Sevilla, maar beschikt over een beter doelsaldo. De overwinning op Levante is de derde zege op rij in de competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen