VVV-Venlo doet zaken met Vitesse: Darfalou naar De Koel

7 januari 2020, 17:40

VVV-Venlo huurt Oussama Darfalou (26) de rest van het seizoen van Vitesse. Met de Algerijnse spits hopen de Venlonaren het gebrek aan scorend vermogen te verhelpen. Het wachten is nog wel op de benodigde papieren. Die verwacht VVV begin volgende week te hebben.

"Feit is dat we op dit moment de minst scorende ploeg in de Eredivisie zijn. Met de komst van Oussama Darfalou hebben we voorin extra mogelijkheden om doelpunten te gaan maken", zegt technisch manager Stan Valckx op het clubkanaal van VVV. "Oussama is een snelle, sterke, doelgerichte spits. Hij heeft een actie in huis en is gebrand om zichzelf in Venlo te bewijzen. We zijn verheugd dat we hem aan de selectie kunnen toevoegen."

Darfalou kwam anderhalf jaar geleden in de Eredivisie terecht. Vitesse nam hem destijds over van USM Alger. In dienst van die club werd Darfalou topscorer van de Algerijnse competitie. Voor Vitesse scoorde hij tien keer in 37 wedstrijden.

De komst van Darfalou lijkt het einde te betekenen voor Eliano Soriano, die in de eerste seizoenshelft geen enkele indruk maakte. Volgens De Limburger kijkt VVV ook nog naar een multifunctionele verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen