'United wil Van de Beek kopen en is bereid te wachten'

8 januari 2020, 17:53   Bijgewerkt: 8 januari 2020, 18:41

In navolging van ESPN bevestigen ook het Algemeen Dagblad en Voetbal International de interesse van Manchester United in Donny van de Beek. Volgens het AD wil de Engelse grootmacht de 22-jarige middenvelder van Ajax het liefst deze maand nog vastleggen.

Met het oog op kwalificatie voor de Champions League wil United het middenveld versterken. Het ontbeert de huidige nummer vijf van de Premier League aan creativiteit in de middelste linie. Dat vormt een groot probleem, zeker nu Paul Pogba sukkelt met blessures. De komst van Van de Beek zou dat probleem kunnen verhelpen. De kans is echter klein dat hij in januari al bij Ajax vertrekt. In oktober zei hij tegen VI dat hij in de winter niet van club wil veranderen.

Manager Ole Gunnar Solskjaer is gecharmeerd van Van de Beek en wil hem het liefst deze maand nog begroeten, maar hij zou volgens het AD bereid zijn tot de zomer te wachten. United zal dan niet de enige club zijn die de Oranje-international wil inlijven. Afgelopen zomer werd Van de Beek in verband gebracht met een overgang naar Real Madrid. De deal kwam echter niet rond, waarna de middenvelder een verbeterd contract bij Ajax tekende. Van de Beek ligt tot medio 2022 vast in Amsterdam.

Naast Van de Beek zouden ook Christian Eriksen (Tottenham Hotspur) en James Maddison (Leicester City) op de shortlist van United staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen