Van Hanegem baalt van de situatie, Koevermans ontkent verhalen

14 januari 2020, 21:29   Bijgewerkt: 14 januari 2020, 23:01

Willem van Hanegem baalt van de bestuurlijke situatie bij Feyenoord momenteel. Het doet De Kromme veel pijn dat de leiding onderling overhoop ligt en de verhalen rondgaan. Hij hoopt vooral dat algemeen directeur Mark Koevermans een eerlijke kans krijgt van de achterban. Hij ontkent op zijn beurt dat de Raad van Commissarissen de baas is in Rotterdam-Zuid.

"Als mensen hier al vijf euro hebben gegeven, dan denken zij dat ze de baas van Feyenoord zijn. Dat is echt verschrikkelijk", uit Van Hanegem zijn zorgen tegenover RTV Rijnmond. "Waar zijn die mensen mee bezig? De voorzitter moet zorgen dat alles weer bij elkaar komt. Je moet blij zijn dat je erbij hoort en zorgen dat je allemaal dezelfde kant op gaat."

De Kromme stoort zich aan de onrust binnen de club, waarover wordt geschreven dat RvC-lid Toon van Bodegom de baas zou zijn (geweest). "Als je het soms hoort, mag je je wel zorgen maken. Dat heel deze grote, mooie club uit elkaar krijgt en je niemand hebt die functies meer wil bekleden. Als je altijd maar wordt tegengewerkt", baalt Van Hanegem.

Lees ook: Van Bodegom inmiddels de machtigste man van Feyenoord

Over de geruchten dat Van Bodegom de baas zou zijn in De Kuip, wil algemeen directeur Koevermans niet te veel kwijt. "Af en toe heb ik het idee dat hier 600 bazen staan", zei hij met een knipoog tegenover de NOS. Toch is het een serieuze zaak en bezweert Koevermans dat niet de RvC, maar de directie – zoals het hoort – de basis is bij Feyenoord.

"Iedereen geeft welgemeende adviezen. Soms zijn er ook wensen, soms ook eisen. Er zijn vele wegen die naar succes leiden. Daar gaan we hopelijk één weg in vinden. Met de directie bepalen we de koers, de raad van commissarissen houdt toezicht. Dat zal in 2020 ook zo gaan plaatsvinden. Na een jaar gaan we evalueren", aldus Koevermans.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen