Chong wil niet verlengen bij United en twijfelt tussen Inter en Juve

22 januari 2020, 14:09

Tahith Chong lijkt Manchester United dan toch echt te gaan verlaten. De Nederlandse aanvaller heeft komende zomer een aflopend contract, maar is niet blij met de huidige ontwikkelingen bij de Premier League-club. Internazionale en Juventus zijn de meest concrete gegadigden om hem in te lijven.

Dat schrijft Voetbal International. Chong weigert zijn contract vooralsnog te verlengen bij United, vooral omdat hij geen vertrouwen voelt van manager Ole Gunnar Solksjaer. "Een trainer denkt aan zichzelf, ik aan mijn speler", stelt zaakwaarnemer Erkan Alkan, die vertelt dat de clubleiding andere plannen heeft dan de Noorse coach.

Lees ook: Chong houdt alle opties open wat betreft zijn toekomst

"Tahith is op een punt gekomen dat hij voelt dat-ie zo niet meer verder komt. Dan is het tijd om verder te kijken", maakte de belangenbehartiger de intenties van zijn pupil duidelijk. Juventus en Internazionale zouden volgens hem wél concrete plannen hebben met de buitenspeler. Op de achtergrond zijn er nog wat andere clubs geïnteresseerd, maar het lijkt Milaan of Turijn te worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen