Özyakup naar Feyenoord: morgen medische keuring

28 januari 2020, 16:42   Bijgewerkt: 28 januari 2020, 19:46

Oguzhan Özyakup bevestigt dat hij op huurbasis naar Feyenoord vertrekt. De 27-jarige middenvelder van Besiktas ondergaat morgen (woensdag) de medische keuring. Dat heeft hij laten weten aan Turkse media. Met het oog op het EK hoopt de geboren Zaandammer weer aan spelen toe te komen.

Özyakup had niet meer het idee dat zijn perspectief bij Besiktas zou verbeteren. "De voorzitter en trainer zijn weg. Ook mijn prestaties zijn onderwerp van gesprek", citeert Fanatik de toekomstig Feyenoorder. "Er komt een Europees kampioenschap aan. Ik ga naar Feyenoord om weer minuten te maken. Hopelijk is dit goed voor beide partijen. Misschien kan Besiktas straks aan mij verdienen of keer ik terug. Ik kreeg ook het vertrouwen van Senol Günes (bondscoach Turkije, red.) bij het maken van dit besluit."

Zo krijgt Feyenoord op de valreep van de transferperiode de gewenste middenvelder binnen. Voormalig Vitesse-speler Lewis Baker stond op het lijstje als alternatief voor Özyakup. Feyenoord trok maandag spits Robert Bozenik al aan.

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen