Nieuwe aanwinst Suso moet De Jong van voorzetten voorzien

29 januari 2020, 22:07

Sevilla heeft de tweede aanvallende winterse versterking binnen. De club van Luuk de Jong heeft woensdagavond melding gemaakt van de komst van Spanjaard Suso. De aanvaller wordt voor anderhalf jaar gehuurd van AC Milan.

In de huurovereenkomst zijn er bepaalde voorwaarden opgenomen waardoor Sevilla verplicht zou zijn om Suso (op archiefbeeld) defintief over te nemen van Milan. De Spanjaard wordt definitief ingelijfd wanneer de ploeg zich weet te plaatsen voor de Champions League én wanneer Suso een bepaald aantal minuten in actie komt. De optie tot koop bedraagt bij het voldoen aan deze voorwaarden 22 miljoen euro.

Door de komst van Zlatan Ibrahimovic naar Milaan werd de kans op speeltijd voor Suso nog kleiner, waardoor hij uiteindelijk eieren voor zijn geld heeft gekozen. De sierlijke aanvaller hoopt in zijn vaderland een gooi te doen naar een plek in de EK-selectie. Suso is de tweede aanvallende versterking voor Sevilla. Eerder deze maand betaalde het al twintig miljoen euro voor Youssef En-Nesyri van Leganés.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen